Velkommen til Kennel Vibliz.

 

Vår kennel består av Elisabeth som bor på Os og Vibeke og Frode som bor i Samnanger utenfor Bergen.

For Elisabeth sin del begynte interessen for hund når våre foreldre fikk sin første Engelsk Springer Spaniel, "Dennis" i 1989. Hun fikk sin egen Engelsk Springer Spaniel, "Bianca" i 1996, en datter av våre foreldres hund. Etter en stund fant hun ut at rasen for henne var Welsh Springer Spaniel. Og sin første Welsh "Billy", fikk hun i 2000. Videre fikk hun sin Welsh nr 2 "Marco", i 2005.         
Siden hun for tiden koser seg hjemme med sine søte små har hun tatt en liten pause fra utstilling og hundeaktiviteter. Men vi håper på at hun kommer tilbake for fullt når de begynner å vokse til.

For Vibeke og Frode begynte hunde interessen litt seinere. Vi fikk vår første Shetland Sheepdog "Toonie", i 2003. Og siden Vibeke lenge hadde ønsket seg en Chihuahua fikk vi vår første "Nico", i 2004. Siden vi har falt sånn for begge rasene har vi fått flere av begge to. "Nickie", en Shetland Sheepdog, kom til oss i 2006 og "Naomi", datter av "Nico", kom til oss i 2008. Siste tilskuddet i familien vår er "Kaisa", datter av "Nickie", og første hund fra eget oppdrett.

Vi er veldig opptatte av at våre hunder skal være friske og raske. Og vi driver kun oppdrett på hunder som er friske, for vi vil kunne si at vi er med på å føre videre linjer som er friske og som gagner videre avl av rasene.